Utolsó kommentek

Mi a helyzet a warez világában?

Magyar és külföldi warez hírek, érdekességek

A napokban két scene 0day oldal is megnyitotta kapuit a felhasználók számára.

XNT Tracker

 

Rendkívül jó 0day scene tracker. A legfrisseb zenék, xxx imageset-ek, játékok, filmek kerülnek föl a külföldi sceneből. A pretimeok meglehetően jók. A tracker a SweDVDR tracker source codeján alapul. A böngészés két részre van osztva, egy 0day részlegre és egy "Általános" fülre, valamint van egy archív részleg ahova nagyrészt svéd nyelvű torrentek kerülnek fel. Az alapnyelv angol, de a kategóriákon, és a feltöltött torrentek egy részén azért meglátszik, hogy svéd tracker. Könnyű eligazodni, az oldal átlátható,   Ahogy elnézegettem, a kisebb méretű fájlokra, mint pl a sorozatok(HDTV, DVDRiP), van autouploaderük és 1-2 perces pretime-mal felkerülnek, de a nagyobb játékokra azért többett kell várni. A live search funkció itt is működik, és a keresési találatokban kiemeli a keresett szót. A kinézet nem túl csicsás, inkább egy kicsit minimal designos. Mindenkit figyelmeztetek, hogy regisztráció után olvassa el a GYIK-ot és a Szabályokat. Sok sikert, használjátok ki, hogy bejuthattok egy ilyen oldalra, jó szolgálatot tehet! (Kezdő feltöltésnek kapunk 2 GB-t) 

 

 

 

 

Regisztrációs link

 

GeForces Tracker (GFT)

 

 

 

Erre az oldalra már nem lehet egy sima regisztrációs linkre kattintva bejutni. Az oldalra egy IRC channelen kell bizonyítanunk, hogy megfelelők vagyunk az oldal használatára. Angol tudás nem árt, mert az IRCen lévő adminok kérdezhetnek 1-2 dolgot.

"The GFTracker Invite Channel :+: Invites: Open"

A cikk írásának időpontjában még nyitva van a regisztráció, de jobb lesz, ha siettek, mert nagyon keresett oldal, úgyhogy hamar elérheti a maximum felhasználószámot. De ne rohanj még egyből a szerverre, először még pár dolog kell.

Ami kell ahhoz, hogy megfelelj a "vizsgán":

  • Be kell bizonyítanod, hogy megfelelsz az elvárásoknak, jó felhasználó vagy, és a GFT tracker csak.
  • Készítened kell screenshotokat azokról az oldalakról amiken fenntvagy (tanácsolnám, hogy lehetőleg olyan oldalról, amin nagy a feltöltésed, illetve ne ilyen nevenincs kis szar magyar oldalakról. Nagy előny lehet, ha külföldi nagyobb oldalon is vann accod)
  • Az oldalak screenshotjánál fontos, hogy ne takard ki a neved, és a feltöltésed! Valamint szükséged lesz majd a profil linkedre is. (Nyisd meg a profilod, és a böngészősávból másold ki az URL-t)
  • Tehát készítsd el a screenshotokat, és töltsd fel valahova. Ha ezek megvannak, végezz egy speedtestet.
  • Készülj fel rá, hogy esetleg nekedszegezik a kérdést, miért akarsz bekerülni az oldalra.

Ha mindezekkel megvagy, felcsatlakozhatsz az IRC channelre(használj valamilyen klienst pl.: Mirc), egyszerűen kattints ide:

irc://irc.thegft.org/gft-invites

Ne írogass az adminoknak, csak készítsd elő a képlinkeket, a profillinket, és várj amíg szólítanak. Ha nem válaszolsz elég gyorsan, egyszerűen ki fognak rakni a szobából.

Az oldalra csak akkor, és csakis akkor regisztrálj, ha használnád is! Nincs szükségük arra, hogy inaktív, nem seedelő embereket lássanak el ingyen. Nem azoknak az embereknek szól ez a tracker, akik csak úgy jébe-hóba használnák, vagy csak a gyűjteményükbe kell.

Az oldalról egyébként:

Hihetetlenül jó pretimeok, talán a leggyorsabb oldal ebben a műfajban. A bekerülni viszonylag nehéz egyébként. Az oldal kidolgozottsága művészi, a header nekem nagyob bejön. Egy nagyon jó dolog, hogy nincs arány az oldalon, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell seedelni. A magyar társadalom (és itt nem szűkítem le a torrentre) alapjában véve olyan hozzáállású, hogyha valamit megkaphat, azt akarja is, viszont vissza már nem akar adni. A seedről ne feledkezzetek meg most sem, attólmég, hogy nem mérik mennyi az arányotok. Letöltés után minimum 48 órát, azaz két teljes napot hagyjátok futni a torrenteket! Használjátok becsületesen az oldalt.

Ui.: Egyébként most fejlesztik a V2 kinézetet

 

 

 

 

 

Update:

Digitalhive

 

 

 

A Digitalhive nem egy hardcore oldal, de kezdő torrentezőknek mindenképp jó.

A tracker vegyes tartalmú scene 0day anyagokkal foglalkozik, de vannak p2p cuccok is az oldalon. Kb. 23.000 tagja van, de az aktívság nagyon nem mutatkozik meg. Rettentő jó pretimeok jellemzik, átlag 20-30 másodperc alatt felkerülnek a TV epizódok, és az mp3ak. A tracker több mint 18.000 torrentet indexel. Érdemes kihasználni a bekerülési lehetőséget azoknak, akik szeretnének, de még nem jutottak be egy jó 0day oldalra.

Regisztrációs link

Címkék: ajánló oldalajánló külföldi torrent oldalak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warezhelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr851920957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása