Utolsó kommentek

Mi a helyzet a warez világában?

Magyar és külföldi warez hírek, érdekességek

Ez egy rendhagyó bejegyzés lesz, ugyanis nem fog semmiről sem szólni.

Nem, nem célom innentől kezdve a mindennapjaimról írni, egész egyszerűen 2 ok miatt nem írtam semmit.

1. Nincs időm, mindig halogatom a cikkeket.

2. Nincs is amiről írjak. Az 1. pontra hivatkoznék, mivel nem jártam utána semminek.

 

Most egész hétvégére el is utazom, tehát nem is nagyon fogok most sem írni.

 



Hoppá, rájöttem, hogy mégis van miről írni.

Mégpedig arról, hogy a HDTV csapat elbúcsúzott.

Habár nem örökre, meg nem is olyan messzire, csak egy kicsit visszavesznek, és nem az enkórra fognak először publikálni.

Ezuton bucsuzik a HDTV Release Team az nCore oldaltol.
Koszonjuk a staffnak a viszonylagos tamogatast, de most visszaveszunkes egy kisebb, de baratsagosabb oldalon folytatjuk tevekenysegunket.Ezutan is toretlen erovel keszitjuk a premiereket, DVD9-eketés sorozatokat is.
Megegyszer koszonjuk a tamogatast es a lelkesito uzeneteket.
HDTV Team

Személy szerint nagy érvágást nekem nem jelent, mert habár megengedhetném, hogy a sávszélességemmel nagyobb fájlokat is töltsek, azért mégis előbb kattintok egy Legacy vagy Thick (vagy baliboy, hightemplar, HDMI, DIGI) releasere, mert tudom, hogy ott nem blokkosodott, rossz bitrátájú, rossz képarányú, túlfilterezett, túlélesített, rosszul croppoltrelease-t fogok tölteni.

Sokak szerint a HDTV csapat munkája egyenlő a tiszta minőséggel. Személy szerint nem minősíteném a csapatot, mivel egyrészt nem értek a videókódoláshoz olyan szinten (a fikablog kommentek alapján ők sem), másrészt pedig mert nincs túl sok viszonyítási alapom.

De sajnos a fikablog kommentek arról meggyőztek, hogy a legtöbb hozzá nem értőnek megfelelt úgy ahogy van, aki meg ért hozzá, az meg nem mer szólni.

Tisztelet a kivételnek(mint pldául DeniPredator, vagy Mirthyll)

Azért kíváncsi lennék, hogy melyik kisebb oldalra költöznek. Bizonyára a sok "fika" miatt nem akarnak már annyira a központban szerepelni.

Azért a "viszonylagos tamogatast" pontnál egy kicsit elmosolyadtam, hisz anno mindenre ment a free, amiben szerepelt a HDTV szó. 

Tudom, ez most egy kis enkór-hdtv fikának hatott, de nem úgy álltam neki, csak összegeztem röviden, mi is volt a csapat. Viszonylag rövid pályafutású emberekből állt, akik úgymond "közelebb voltak a tűzhöz".

A linkelt képeket egy az egyben a fikablog kommentjeiből válogattam.

Címkék: fika ismerkedés ncore eligazítás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warezhelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr172022044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kCmVideoFTW 2010.06.17. 23:48:18

Azért mégis csak HDTV nyújtotta nCore-on számunkra a legszebb videókat.. Nekem viszont ez egy ér vágás, azok után hogy most nCore se működik.. Orbán lefoglalta az nCore-t mert szar volt az aránya.. :-(
süti beállítások módosítása