Utolsó kommentek

Mi a helyzet a warez világában?

Magyar és külföldi warez hírek, érdekességek

Úgy döntöttem, hogy amíg még tart a lendület, gyorsan belevágok egy valószínűleg majd érdekes cikkbe, ugyanis ebben -a remélhetőleg sorozatban(ezért is bátorkodtam beírni a cikk címébe az 1-et)-

a cikkben külföldi oldalakat szeretnék bemutatni néhány szóban, amelyek egyeseket érdekelhetnek, és ezenfelül még a regisztráció is nyitva van rajtuk. (ugyanis mint tudjuk sok jó oldal azért jó, mert zárt közösség van)

Szóval vágjunk is bele, lássunk tehát pár külföldi torrentoldalt (mert azokat fogok bemutatni):

 Seedzone

http://www.seedzone.org/joinsz.php

Remek 0day oldal, azaz az aktuálisan a warez világában legfrisebb anyagokkal (filmek, játékok, TV-műsorok, zenék) foglalkozó oldal. Viszonylag új oldal, elég jó sebességgel, főleg, ha az első pár letöltő között vagyunk, maximális sebességgel tölthetünk.

A tracker most indult, de érdemes csatlakozni, ne később sajnálkozzunk majd hogy nem vagyunk benn.

Felhasználók 574
Torrentek 994

  Kép

TheMusicPlay.net

http://themusicplay.net/signupfree.php

 

 

 

 

 

Remek zenés oldal, saját feltöltésekkel, kitűnő kinézettel, barátságos staffal. A fórumuk nagyon aktív, szívesen teljesítenek kéréseket is, egyszóval nagyon hangulatos kis oldal, körülbelül 2000 zenés torrenttel a filmzenéktől elkezdve mindenfajta zenei ízlésnek megfelelően.

 

TheDVDClub.org

http://thedvdclub.org/signup.php

 

A DVD filmek kedvelőinek remek oldal, ritkán van nyílt regisztráció, úgyhogy nem könnyű bekerülni, használjátok ki a lehetőséget.

 

 

 

 

I-Console.net

http://i-console.net/signup.php

A konzolosoknak (xbox, ps2-3) jó választás ez az oldal, a legújabb játékok érhetőek el a folyamatosan frissülő kínálatból, de vannak régi konzolokra szánt játékok is, és PC játékokat is találni.

Felhasználók 2.683
Torrentek 222

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL Torrents

Regisztrációs link

Az oldal a hoki szerelmeseinek kiváló lehetőség, hogy kedvenc sportjukat nézzék otthonról.

Az oldalon megtalálhatók a Highlights-ok, azaz a meccsek főbb pillanatainak összefoglalója, teljes meccsek, és minden ami a hokihoz tartozik.

Címkék: torrent ajánló külföldi torrent oldalak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warezhelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr311897282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása