Utolsó kommentek

Mi a helyzet a warez világában?

Magyar és külföldi warez hírek, érdekességek

Ez csak egy gyors bejegyzés lesz, arról, hogy milyen hülyék is a beload moderátorok.

Nem ez az első alkalom, már több 10x láttam, hogy nem fogadták el a feltöltést ezzel a hülye indokkal:

"Hiányosságok:

2 kép a filmbõl, amit úgy lopsz ki, hogy az megfeleljen a Video INFO-ban közölt adatokkal..."

Na mostár, ez akkor értelmes dolog, ha nem eredeti a release, hanem csak feldobta valaki az archivált filmjét, az eredeti releaser neve tudta nélkül.(Velem is megcsinálták 2-3 alkalommal, pedig csak eredeti releaseket töltök fel - mostantól azt sem fogok)

Azonban sorra nem fogadják el az eredeti releaseket sem.

Tehát azokat, amiknél van:

  • Sample
  • NFO
  • Rarolva vannak

Na mármost ez azért hülyeség, mert még a saját szabályzatuk sem kéri, hogy eredeti releasenél is kell sample kép.

Itt van például a Baal.2008.DVDRip.Xvid.Hungarian-DDY
Itt is ugyanez az indok, közben meg ottvan a rar, a sample, az nfo is...

Megcsinálják ezt is simán egy TvTiME releassel is, ami meg köztudottan elismert külföldi HDTV ripperek képanyagára dolgozik. Vagy éppen a Legacy munkájánál kér 2 képet.

De rájöttem mi a hiba. A feltöltő volt olyan kedves, és nem csak feltolta a torrentet, aztán kész, hanem bemásolt egy port.hu- leírást, és youtube trailert. A kedves modi meg leszarja, hogy csak segítőkész valaki...

A 4. dupe torrentet meg mindig engedélyezik, kit érdekel hány részre osztódik a peerszám, a lényeg hogy TheVegas és Baliboy szarjai felkerüljenek.

Címkék: fika letöltés szargyartas

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warezhelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr282079192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyalógép 2010.07.04. 18:32:43

Szomorú, hogy ilyen gyökér hozzáálással lejtőre teszik ezt az egyébként jó potenciállal rendelkező oldalt....

jarno.beload.nick 2011.01.11. 11:45:10

Üdv! ( a beload.hu üzembentartójának is )

Csatlakozom a hozzászólás írójához.
Egy nagy balf@sz oldal és hagy némi kivetni valót a moderátorok illetve az oldal adminjának ( rendszergazdájának ) tudása!

Sajnos a torrenteket ellenőrizetlenül lehet letölteni, ezért többször is megesett, hogy pl.: az Üvegtigris 3. részét naponta többször is feltöltötték a tilalom ellenére ( a tíltott anyagok között szerepelt ).

Történt tegnap, hogy az újboli feltöltést kommentáltam: miszerint nagyon egyszerű dolog lenne megtenni azt, hogy csak ellenőrzés után lehessen letölteni a torrentet; illetve megjegyeztem, hogy a 25. Üvegtigris 3 feltöltés után sem kapott egyik duplázó sem büntetést, warn-t vagy egyéb eltíltást, így persze nyugodtan töltögetik fel újra és újra!

Ezután letíltották az acc-omat!
Köszönöm! ( nem ez volt az egyetlen, éppen az ilyen bunkóságok miatt; nem engem kellett volna büntetni, hanem a hibás feltöltőket, duplázókat ).
Sebaj!

Kívánom, hogy - ugyanúgy, mint Karácsonykor a moviesite oldallal is történt - törjék fel a beload-ot és töröljenek, írjanak át 1-2 apróságot az admin felhasználóval!

jarno voltam, akit 2011. 01. 10-én töröltetek...SEGGFEJEK

Ui.: még találkozunk!

ritacica19 2011.06.21. 00:12:44

Egyéb torrent odalak moderátorai sem különbek.

ÉS EGY NAGYON IGAZSÁGTALAN PÉLDA a bigtorent-ről.

Egyik aktív tag, akinek mindig követtem témáit, mindenkinek segítő kész volt, okos volt, mindenhez értett, de még szponzorálta is az oldalt.
Programozás téren is profin értett a dolgokhoz, és értett a világon mindenhez, ha segítséget kértek tőle, ő bármilyen témában ismerete volt és igyekezett segíteni minden kérdésben.
Ez az illető hozzá szólt egyik tag feltöltéséhez, mert a moderátor nem fogadta el feltöltését annak tagnak, ilyen okokból "hibás pótolt nincs kép programról stb stb.

Az ismerősöm a következőket írt, hozzá szólásba a moderátort segítségére és a feltöltő tag, szintén segítségére sietve.
IDÉZEM!
" Tisztelt Moderátor!

A feltöltő azért nem tud a programról képet betenni, mert a jelen program, nevében is benne, hogy képernyő kímélő.
Fotózni ezt már csak azért sem lehet mert, ép akkor lép működésbe ha, nem mozdítjuk meg az egeret bizonyos ideig. Amint fotózni próbálnánk el tűnik, és külön program képe nem is tudom milyen képernyő kímélőnek létezik, mert 18 év tapasztalatom alatt olyat még nem láttam hogy egy szimpla képernyő kimélő külön program ablakokon táruljon szemünk elé. Így mit fotózzon le?
A telepítő exe-je indításával sem jön létre külön program ablak. Csak kettős rá kattintásával az exe-re a háttérben futva be épül a rendszer képernyő kímélői közzé. Ennyi az egész.
Akár hogy írja elő a szabályzat a 3 db képet, az e fajta programot akkor se lehet fotózni, program ablaka külön nem létezik.
Ezt, alapvetően tudni kellett volna tisztelt moderátor, de legalább illet volna tudni."
Remélem segítettem valamit."

EZ VOLT A HOZZÁ SZÓLÁSA!

Erre fel mit tettek???
A csak segíteni igyekező személy hozzá szólását nyomban törölték és őt is azonnal tiltották!
Arra hívatkozva hogy szabályzatban az áll hogy a moderátort és döntését nem bírálhatja felül senki.
Alapvető ismeretük sincs a moderátoroknak nagyon sok dologról (programról stb) és ők bíráskodnak mások munkái, témái felett, a helyett hogy mások csesztetése helyett tanulnának.
Azt gondolom, az illető segítő szándékkal írta a moderátornak, és hogy egyaránt a feltöltőnek segítsen vele hogy elfogadják neki feltöltését, ne szúrjanak ki vele moderátori hiba, hozzá nem értés miatt.
De szerintük moderátori felül birálássnak számít, ha a hülye moderátoroknak egy felvilágosítást ad, segítő szándékkal valaki, az már felül bírálás?
Nem rosszat akart vele ez látszott csak mind kettőnek segíteni akart.

De mi is lett volna ha nem tiltják ki a hozzá szóló segítőt, és ha nem törlik hozzá szólását?
Jaj akkor kiderült volna milyen hülye, és alapvető témákhoz sem értő moderátorok bíráskodnak az átlag okosabb torrentező tagok felett, és mások torentjeik felett.

A szabályzata minden torrent oldalnak nem demokratikus wez másik.
De a moderátorok hozzá állása sem az embertársuk, a tagok felé irányulva!
A múlt, kommunista börtön rendszerhez hasonló szabályzat szerint diktálnak, büntetnek, viselkednek és, bíráskodnak a moderátorok. Minden, és mindenki felett belül a torrent oldalakon.
A szabályzatuk a szabad szólás, a demokrácia korlátozásai szerint van össze állítva, és moderátoraik e szerint követik azt és büntetnek meg átlag felhasználókat!
A demokráciában amúgy szabad dolgokért is, a torrent oldalakon büntetést kapsz!!!
Ez diktátor komunista börtön szabályzat határait súrolja az ők szabályzatuk ehez hasonlítható. És a moderátorok felhasználók feletti viselkedése szintén!

Hetente jutnak be új tagok , akik még járatlanok, próbálnak ismerkedni a dolgokkal. Ha véletlen diktátor szabályzatuk ellen véletlen is, hibát ejtenek az új tagok akkor büntetést kap szegény, de akár a régiek is. A helyett hogy segítenének nekik a moderátorok az eligazodásban.
Imádnak figyelmeztetni, büntetni felhasználókat mert attól érzik magukat nagyfiúnak.
Mint egy börtönben!
A demokráciában senki immár rég máshol nem kap büntetést, figyelmeztetést stb olyasmiért amiért még a torrent oldalakon osztogatnak.
A vezetők és moderátorok a nem demokráciába illő szabályzattal a szabályzatuk mögé bújnak, és ezzel védekeznek ha a tag panaszkodni mer!
Ha panaszkodni mersz pl a moderátor munkájára, hibáira akkor te átlag felhasználó büntetést kapsz érte.
Te nem figyelmeztethetsz egy moderátort, hogy pl barátom elnéztél valamit nézd már meg jobban, vagy járj utána mert ha ilyet teszel rögtön büntetést kapsz, figyelmeztetést vagy letiltanak.
De ha te véletlen hibát ejtesz, nem a szabályzatuk szerint teszel bármit, akkor azonnal Istent játszanak, és téged nyomban büntetnek. ( A figyelmeztetés is büntetés)
Ez demokratikus?
Olyan szabályzatokkal ítélkeznek ami nem a demokrácia szabályait követi ebbe a diktátori szabályzatba burkolóznak és Istent játszanak vele, mások felett!

tom779 2011.06.22. 19:28:43

Tényleg faszkalapok a Beload-on a moderátorok, úgy törlik kifelé a feltöltéseket, mint a pinty.
Olyan hülye indokkal, én még ilyet nem láttam:
pld:
Dupla torrent, közben már az előző halott volt két napja, de hátha még seedeli a feltöltője, volt a válasz.
De az nem baj, hogy egy új mozis film, már 5-6 -szor fel van töltve, csak 10-20Mb-al rövidebb-hosszabb.
Szóval ezeknek tényleg van valami bajuk, mert nem értem, ha hülyén halok se meg nem értem, az észjárásukat, de az a baj nincs nekik, de annak se aki ezekből a férgekből moderátort csinált.
Egyébként a Belod egyre szarabb és szarabb, pont az ilyen faszok miatt, pedig ezen el kellene gondolkodni.Így sokan lelépnek az oldalról, és ki marad ott a moderátor + a slepje........
süti beállítások módosítása