Utolsó kommentek

Mi a helyzet a warez világában?

Magyar és külföldi warez hírek, érdekességek

A letöltögetésnek nem csak egy formája van. Gondolom a legtöbben a torrentet használjátok, valamennyien DC-t, és persze mindenki ismeri a "direkt" letöltést, tehát amikor kapunk egy linket, és az ott található fájlt mentjük. Volt már pár próbálkozás, hogy a legfrisebb scene releaseket tölthessük filehostingokról.

 

Talán az egyik legismertebb ilyen a NewSceneFiles.net volt, ami nemrégiben zárt be, pénzügyi gondok miatt.

 

 

 

 

 

Egyből a bejelentést követően megjelent a SceneFlux.net, ami ugyanúgy egy automatizált rendszer, ami leszedi a releaseket a scene FTP-ről, rarozza őket, és feltölti különböző fájlmegosztó oldalakra, mint a rapidshare, megaupload, megashares stb.

Kitűnő oldal a legújabb sorozatok letöltéséhez.

Az automatizált rendszer mindent elvégez, amire szükségünk lehet. Megnézhetjük az NFO-t, kiírja, hogy a pre után mennyivel került fel az oldalra a feltöltés, és még képeket is vág ki a filmből/sorozatból. Az MP3 szekcióban külön kereshetünk műfajokra, ugyanígy a sorozatoknál is.

 

 

 

Hasonló, TV sorozatok letöltésére specializálódott oldal még a DedicatedTV

 

 

 

 

Itt is automatizált rendszer működik, megnézhetjük az NFO-t, láthatjuk a teljes méretet, és kapunk egy TvRage linket is, amin minden fontos információt megtudhatunk a feltöltött sorozatrészről.

 

 

 

Mivel több fájlhosztingra tölti fel az anyagot, több részre darabolva, ezért egyidőben több helyről tölthetjük a részeket, így gyorsabban kapjuk meg a kívánt sorozatot.

 

 

 

 

A TV-Dump.org már nem egy ennyire kidolgozott oldal, itt csak az eredeti nevet tartják és arra kattintva egyből átdob a Depositfiles.com-ra, ahol már tölthetjük is, amit akarunk.

A név melletti kis nagyítóra kattintva ugyanígy nézhetünk screenshotokat a releaseből, míg a kicsi flash ikonra kattintva (ahol elérhető) online tudjuk megnézni az epizódot.

 

Az ev0.in is csak sorozatokat indexelő oldal. A legnépszerűbb sorozatok mind feltöltésre kerülnek az oldalra.

Jobb oldalon megtaláljuk a a ma, és holnap sugárzott adásokat, mellettük, hogy hányadik évad és hányadik rész következik.

Ide is eflkerülnek a 720p hdtv és a sima hdtv releasek is. 3-4 oldalra töltik fel a szétdarabolt epizódokat, itt is cserélgethetjük a linkeket a gyorsabb letöltés érdekében.

Külön érdekesség, hogy erre az oldalra kerülnek fel a PRiME által újrakódolt változatok is. Ezeknek a képminősége csaknem teljesen megegyezik a 480p hdtv-vel, de a méretük fele, vagy éppen harmadakkora a megszokotténak. Például egy 20 perces epizód általában 185 megabájt szokott lenni, az PRiME változata ezzel szenben csak 50 mB, az x264 kodek használatának köszönhetően, ami kisebb méret és bitráta mellett is elég jó minőséghet nyújt.  Meg lehet róla győződni.

Címkék: ajánló letöltés oldalajánló warez rapidshare file hosts

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warezhelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr401976696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása